Muut tuotteet

Minkälaiset tilat, sellaiset tuotteet; valoisat ja tarvittaessa jopa 2,5m korkeat lasiovet ja lasiseinät elementteinä tai yhtenäisenä, pystyprofiilittomana lasiseinänä, kirkkaalla lasilla tai hiekkapuhallettuna, teipattuna tai silkkipainettuna, tai vaikka sähköllä himmenevällä älylasilla varustettuna, vaihtoehtoja on mistä valita 

Ja kaikki nämä palolasielementtien kanssa yhtenäiseen ulkonäköön tehtynä, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä tinkimättä.  

Meiltä tuotteet tarpeen mukaan niin rakenteelliseen osastointiin, ääneneristykseen, säteilynsuojaukseen ja ovissa myös hermeettisyystarve huomioiden, puusta ja lasista!  

DB-seinät ja ikkunat

dB lasiseinä

Ääneneristystarve lisääntyy jatkuvasti: toimitamme dB-lasiseiniä monenlaisiin tarpeisiin erilaisilla laseilla ja puuvaihtoehdoillaon kohteena sitten pankki, kirjasto, potilashuone, toimisto jne. 

Kiinteä, äänieristävä dB-ikkuna

Kun koko seinää ei haluta toteuttaa lasista, on vaihtoehtona aina kiinteä, äänieristä dB-ikkuna. Yksittäisissä ikkunoissa voi tarpeen mukaan käyttää tuplaruutuja, kiinteä-aukeava yhdistelmää, erikoislaseja ym. näyttävästä ulkonäöstä tinkimättä. 

Ponttilasiseinä

Kun ilmavuuden ja avaruuden tuntu halutaan maksimoida, käytetään kohteessa ponttilasiseinää. Pystyprofiilittomanlasien välin kirkkaalla, mustekynän vahvuisella silikonisaumalla toisiinsa yhdistävän ponttilasiseinän avulla voi luoda vaikutelman yhdestä laajasta tilasta. 

Kuvia kohteista

Kysy Tarjousta

Tarjoamme mielellämme niin isot kuin pienetkin kohteet.  

Laita viestiä tai tilaa yksittäiset tuotteet vaivattomasti suoraan nettikaupastamme, linkki alla.  

Voit helposti ja nopeasti käyttää nettikauppaa myös pienempien kohteiden hinnoitteluun ja laskentaan. 

Ota yhteyttä, toteutetaan se puusta ja lasista!